2017 m. gruodžio 21 d.

2017-12-21 at 18:21

2017 m. gruodžio 21 d. Danutę Stefaniją Rubliauskienę jubiliejinio gimtadienio proga sveikino Antalieptės bendruomenių ir seniūnijos atstovai. Miestelyje visi ją vadina Mokytoja, nes ne vienerius metus dirbta Antalieptės vidurinėje mokykloje lietuvių kalbos mokytoja. Sveikinant prisiminimais apie jubiliatę dalinosi buvę mokiniai Aušra Samanavičiūtė – Kastanauskienė ir Saulius Savickas. Jo išdrožtas angelas su knyga kasdien primins minėtą gražią gyvenimo sukaktį.

Danutė Stefanija Rubliauskienė aktyviai dalyvauja Antalieptės seniūnijos gyvenime, yra Purvynės ir Naršėnų kaimų seniūnaitijos seniūnaitė, aktyvi visuomenininkė, nepakeičiama kultūrinės ir bažnyčios veiklų dalyvė, iki šiol dažnai rašo į rajoninę spaudą ir džiaugiasi sulaukusi sveikinimo iš laikraščio ,,Zarasų kraštas“ redakcijos.

Tad tegu metų bėgimas, palietęs smilkinius, niekada nepalies širdies ir akių šviesos, tegu darbščios rankos niekada nepavargsta, neišnyksta šypsena rūpesčių kasdienybėje, o gyvenimo kelias būna ilgas ilgas! Su jubiliejumi, miela Danute Stefanija!

Antalieptės kaimo bendruomenė

Antalieptės KB nuotrauka.